Niğde Barosu'nun olağan genel kurulu yapıldı

Geçtiğimiz haftalarda Niğde Barosu Olağan Genel Kurulu yapılmış ve yapılan seçimin ardından kurul üyeleri tarafından istifalar gerçekleşmişti. Yapılan istifaların ardından boşalan Denetim, Disiplin ve TBB kurul üyelerinin yeniden belirlenmesi için bir araya gelen Niğde Barosu üyeleri kurul üyelerini belirlendi.

Murat Zeren Eğitim Hizmet binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Genel Kurul'da Baro Başkanı Emin Alper Öztürk bir konuşma yaparak seçimin hayırlı olmasını diledi. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında 326 üye oy kullandı.

Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında, Disiplin Kurulu (Asil), Gökay Özay, Seden Sürme Gökçe, Esmer Soylu Özdemir, Oğuz Kaan Özipek, İbrahim Baloğlu. (Yedek ) Tuğçe Birim, Serkan Ata, Yasin Aydın. Denetleme Kurulu (Asil) Hasan Aslan, Lütfullah Tekin, Özge Tosunöz Sarı. (Yedek) Feyza Nur Alkan, Vildan Bostancı, Alper Doğanay. TBB Delegesi Kemal Çelik.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku