Narlıgöl Paraşütçülerin Yeni Gözdesi!

Yorum Haber: Fatma TAN

Kalp şeklindeki görünümü, muhteşem manzarası ve doğasıyla bir çok insanın dikkatini çeken Narlıgöl bu seferde yamaç paraşütü sporcularının gözdesi oldu.

Muhteşem doğası ve manzarası ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan ama ilgisizlikle karşı karşıya kalan Narlıgöl’de bu günlerde yamaç paraşütçüleri uçuşlar yaparak Narlıgöl’ü kuş misali gökyüzünden izlemleyerek Narlıgöl’ün tanıtımına katkı sunuyorlar.

Nar köylüleri Nalıgöl’ün artık gündemden düşmesini ve halen bir şey yapılmamasını eleştirirken paraşütçülerin hem Narlıgöl’ün tanıtımına katkı hem de bu muhteşem manzarayı gökyüzünden izleyerek Narlıgöl’ün yamaç paraşütü içinde ideal bir alan olduğunu göstermiş olduklarına vurgu yaparak Narlıgöl hak ettiği değeri ne zaman bulacak sorusunu soruyorlar.

Narlıgöl’ü Takip Etmeye Devam Ediyoruz..

Ulukışla Havadis Gazetesi olarak 2021 yılı Nisan-Mayıs aylarında “Narlıgöl Niğde’nin mi? Aksarayın mı? tartışmasına neden olan ve Mayıs ayının ilk haftasında Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun ortak ziyareti ile “Narlıgöl’ün marka değerinin artacağı ve ilgi odağı olmaya aday olacağı” yönündeki açıklamaları ile sözde gündemden düşürülen Narlıgöl’le ilgili yapılacağı söylenen ortak projelerle ilgili habercilere yada haber ajanslarına yapılan bir açıklama henüz olmadı. Bu konuyu basın olarak rafa kaldırmadığımız ve uzaktan sessizce takip ettiğimizi duyurmak isteriz. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya sosyal medyadan ulaşma çalışmalarımızda şimdilik sonuçsuz kalmıştır. Yetkililerin Narlıgöl ile ilgili neler yapıldığı konusunda bilgi vereceğini ümit edip takip ettiğimizi de belirtmek isteriz.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku