Milletvekili Gültekin, sağlıkçıları ziyaret etti

Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bor Devlet Hastanesi, Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlıkçıları ziyaret eden Milletvekili Gültekin, daha sonra meslektaşları eczacıları da ziyaret ederek, hediye takdim edip, yaşadığımız zorlu süreçteki mücadeleleri için teşekkür etti. Hasta ziyareti de gerçekleştiren Milletvekili Gültekin, hastaların durumu ve pandemi süreciyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Pandeminin kahramanları sağlıkçılar

Ziyaret hakkında açıklama yapan Milletvekili Gültekin: " Dünya olarak bir anda bilmediğimiz bir hastalıkla karşı karşıya kaldık. Tedavisi yada aşısı bulunmayan, bilinmedik bu hastalık karşısında bir çok ülkede sağlık sistemleri çöktü. Yıllardır, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde özellikle sağlık alanında attığımız adımlar, gerçekleştirdiğimiz dönüşüm sayesinde kurduğumuz sistemin ne kadar önemli ve sağlıklı olduğu ortaya çıkmıştır. Birçok ülkeye göre en az hasarla bu süreci yaşamaktayız. Yaşadığımız bu zorlu sürecin kahramanları var. Ailesini, sevdiklerini geride bırakarak aziz milletimiz için fedakârca, azimle mücadele eden sağlık çalışanlarımız var.  Pandemi sürecinde bizler için en ön safta her türlü zorluğa göğüs gererek çalışan sağlıkçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu ülke onlara her zaman minnettar olacaktır. Bu ziyaretimizde bizlerde sağlıkçılarımızı tek tek ziyaret ederek onlara yeni yıl öncesi teşekkür belgelerini ve hediyelerini takdim ettik.

Sağlıkçılarımızla Gurur Duyuyoruz

Hastanelerimizdeki sağlık çalışanlarımızın yanı sıra meslektaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Onlarda riskli bir süreç yaşadılar. Hastalığın tam ortasında, her türlü riske rağmen mesleğini icra etmekten çekinmediler. Doktorundan, hemşiresine, eczacısından, idari ve hizmetli personeline kadar tüm sağlık sektörünün içinde yer alan çalışanlarımıza gayretleri için teşekkür ediyorum. İnşallah, 2021 yılı, salgının etkisini yitirdiği, yeniden sokaklarda özgürce dolaşacağımız, sevdiklerimizle hasret gidermeye başlayacağımız bir yıl olur.

Aşılar Ülkemizde

Koranavirüse karşı almış olduğumuz aşılar ülkemize ulaştı. Şimdi klinik testlerin tamamlanmasını bekleyeceğiz. Kahraman sağlık camiamızdan başlayarak belirlenen grup sırasına göre aşılarımız uygulanacak. Aşı için herhangi bir zorluk yok ama en güvenli yolla üretilen ve ülkemizin laboratuvarlarında testlerden geçerek bizlere sunulan bu aşıya tereddütsüz güvenin. Aşılamanın ardından yepyeni umutlarla ülke hedeflerimiz için kaldığımız yerden şimdi yeniden yollara düşme vakti diyerek daha fazla çalışacağız. 2021 yılının ülkemiz, aziz milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur ve refaha vesile olacak bir yıl olmasını diliyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku