Melendizliler Derneği birlik beraberlik içinde 1'inci yılını kutladı

Çiftlik Melendiz Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Güzel yaptığı açıklamada:”Derneğimizin kuruluş amacına hizmet ederek birlik beraberliği sağlamak amacıyla faaliyetler düzenleyerek örgütlenmeyi sağlamaya çalışıyoruz.Vatandaşlarımızın acı tatlı günlerinde yanlarında bulunmaya çalışıyoruz
Kurulduğumuz günden itibaren hemşerilerimizi işyerinde ziyaret ederek derneğimizin tanıtımını yapıyoruz geçen yıl ramazan ayında yaklaşık 200 haneye hem koli hem nakdi hem de dolaylı olarak yardım da bulunuldu.  İhtiyaç sahipleri tespit edilerek yıl içerisinde de hayırseverlerimiz aracılığıyla yardımlarda bulunuldu. Bu amaçlar doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor vatandaşlarımızla her fırsatta bir arada bulunmaya çalışıyoruz.Derneğimiz hemşerilerimizin emrinde 7/24 hizmetlerindeyiz. Hemşerilerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyor birlik beraberliğimizin devamını diliyorum” dedi. (ALİ KADI)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku