MEHMETÇİK VAKFI'NDAN BİK'E ZİYARET

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Emekli Albay Hüseyin Akış Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Emekli Albay Hüseyin Akış, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürlüğünü ziyareti sırasında Şube Müdürü Özden Konur’a  vakfın çalışmaları hakkında bilgi vererek, Adana Temsilciliği olarak 17 ilin sorumluluk alanında olduklarını belirtti.

Mehmetçik Vakfının er ve erbaşlara yardım yaptığını, vatani görevi sırasında şehit olanların da ailelerine yardımlar yapıldığına dikkati çeken Akış, ziyaretteki amaçlarının vakfın çalışmalarını anlatmak olduğunu ve özellikle basın ile vakıf arasında köprü vazifesini gören Basın İlan Kurumu Adana Şubesinin ve Adana basınının vakfa olan desteklerinin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Türkiye genelinde yaklaşık 10 bin şehit ve gazi ailesine yardımda bulunuyoruz. 1982 yılından beri vakıf olarak faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye genelinde 7 temsilciliği bulunan Mehmetçik Vakfı'nın temsilcilikleri arasında yer alan Adana Şubesi'ne ise 17 ilimiz bağlıdır. Vakfımızda şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarına ilköğretimden yüksek lisansa kadar eğitim bursu sağlanıyor. Vakfın gelir kaynakları, vakfımız bünyesindeki şirketlerin karlarından ve bağış yoluyla yapılan yardımlardan oluşuyor. Biz bağış toplamıyoruz. Gönüllü bağış alıyoruz."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku