Mandilmos Mesire alanı hizmete girdi

Niğde belediye Başkanı Emrah Özdemir düzenlenen basın toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamalarda, “Pandemi döneminde halkımıza bir söz verdik. Bu söz doğrultusunda yeni mesire ve piknik alanlarıyla birlikte Gebere barajında da çalışmalarımız devam etmekte. İnşallah evde geçirdiğimiz zamanların acısını çıkartacağız” dedi.

MANDİLMOS PİKNİK ALINDA 400 AİLE PİKNİK YAPABİLİR

Fertek mahallesinde bulunan geçmişte birçok kişinin anısı olan Mandilmos mesire alanının hizmete girdiğini belirten Özdemir; “ Piknik alanımızda gerek güvenlik sorunlarından, gerekse başka sebeplerden dolayı maalesef yıllardır unutulmuş bir vaziyetteydi. Fertek mahalle olduktan sonra piknik alanını özel idareden devraldık ve Niğde Belediyesi olarak çalışmalarımıza başladık. Mandilmos Piknik alanını tamamladık. Genel itibariyle aynı anda 300-400 ailenin piknik yapabileceği bir kapasitede olan bu güzel piknik alanımızda 260 tane piknik masası, barbeküler ve çocuk parkları yapıldı. Çimlendirme çalışmasıyla birlikte alan olabildiğince yeşillendirildi. En önemlisi burada artık burada 24 saat güvenlik var. Piknik alanının çevresine tel örgüler çeklidi ve kameralarla izlenmekte. Bu sayede piknik alanına kontrolsüz bir giriş çıkış olmayacak ve ailelerimiz çok rahat ve güvenli bir şekilde burada piknik yapabilecekler” diye konuştu.

YENİ PİKNİK ALANI NİĞDE’YE HAYIRLI OLSUN

Belediye olarak mesire alında bütün çalışmaların tamamlanarak 9 günlük Kurban Bayramı tatiline yetiştirdiklerini ifade eden Özdemir; “ Piknik alanının temiz tutulması ve daha iyi hizmet verebilmesi için az bir ücrete tabi olacak. Bu sembolik bir ücrettir. Malum önümüz kurban bayramı. Vatandaşlarımız 9 günlük bayram tatilinde keyifle vakit geçirebilsinler diye çalışmalarımızı hızlandırıp bayram öncesi açılışımızı yaptık. Güzel Niğde’mize hayırlı olsun” dedi.( 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku