Mahalle Bekçileri mahallelerde kuş uçurtmuyor

Mala ve kişilere karşı işlenen suçlarla mücadele ve suçun önlenmesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Sungurbey Polis Merkez Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçilerince kent merkezinde 01-30 Kasım tarihleri arasında yürütülen devriye hizmetleri esnasında; 8 bin 931 şahsın GBT kaydına bakılırken 45 aranan şahıs yakalandı. 8 şahsa 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı. 1 bakaya olarak aranan şahsa işlem yapıldı.4 şahsa Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Niğde Valiliğinden yapılan açıklama da; İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku