LAHANALAR YOLA SAÇILDI!

Edinilen bilgilere göre; Kaynarca köyündeki tarladan lahana yüklenen A.A yönetimindeki 51 EA 361 traktör Eski Niğde-Adana Yolu Kaynarca Köyü mevkiinden Sazlıca Kasabası yönüne hareket halinde iken traktörün kasasında bulunan halk arasında çeten diye bilinen tahta eklerin kırılması sonucunda Eski Niğde-Adana Yolu üzerine lahanalar döküldü.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar 112 ve 155'i arayarak durumu bildirip yolun kapalı olduğu ihbarında bulundular. Herhangi bir ekibin gelmemesi üzerine vatandaşlar Eski Niğde-Adana Yolu Kaynarca Köyü mevkiinde yola saçılan lahanaların kapattığı yolda trafik güvenliğini kendi imkanları ile sağlayarak yola saçılan lahanaları başka bir araca yükleyerek temizlediler. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol vatandaşların çabası ile tekrar trafiğe açıldı. Olayda ölen yada yaralanan olmaması teselli oldu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku