Kuran Kursu öğrencileri spora yönlendiriliyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesinde 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri Çiftlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Çocuklara sporu sevdirmek, bedensel ve zihinsel olarak gelişimlerini sağlamak amacıyla, Çiftlik İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarında eğitim alan 4-6 yaş öğrenciler Çiftlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Burada uygulanan ve uygulanacak eğitsel oyunlarla öğrenciler hem keyifli vakit geçirdiler. Çiftlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli tarafından çocuklara sporu sevdirmek adına çalışmalar başlatıldı.

Kuran Kursları ile gençlik merkezlerine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten yetkililer, “Hayatımızı kapsayan dinimizin doğru öğretilmesi ve öğrenilmesi için herkes gayret sarf ediyor. Çocuklarımızın salih dini bilgiler edinmesi çok önemli. Diyanet İşleri Başkanlığı milletinden aldığı güç ve destekle bu alanda yürüttüğü faaliyetleri tüm ülke geneline yaygınlaştırdı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan iş birliği protokolü gereğince Kur’an kursları öğrencilerinin de spora yönlendirilmesi noktasında çalışmalar neticesinde yapılan etkinlikler büyük ilgi gördü” dediler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku