KKYD'den Niğde'ye 37 milyonluk hibe desteği

Niğde Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş, Niğde’den toplamda 748 kişinin Basınçlı Sulama Projeleri desteklemesine başvurduğunu ve bu destekten sadece 4 kişinin yararlanamadığını söyledi. Baş,  “Yararlanamayanların ise vefat ya da kendilerinden kaynaklı sebepler olduğunu belirtti “.

Bu destek kapsamında Niğde’ye 37 milyonluk hibe desteği yapıldığını söyleyen Baş,  “Çiftçi için Basınçlı Sulama Projeleri desteklemesine imza atan bir çiftçimiz maliyetlerinin düştüğünü söyledi. Bizim sağladığımız sulama desteği ile kendi elektrik üretimini sağlıyor. Çiftçimiz 3 yıla kalmadan kendi sistemini amorti edebileceğini belirtti. Bundan sonra da desteklemelerimiz devam edecek ve daha noktasal yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Niğde’mize il dışından yatırım talepleri gelmeye başladı. İhracatın daha hızlanmasını sağlayacak desteklere ağırlık vereceğiz “dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku