Kızılay çocuk evlerinde kalan çocuklarla beraber pizza yaptı

Güzel program düzenledikleri için Niğde Kızılay Şubesi’ne teşekkürlerini ileten Neslihan Gül Koç,  “Kızılay'ımızın projesinde, Niğde çocuk evlerinde kalan gençlerimizle, 13-18 yaş grubu arasındaki yaklaşık 20 gencimizle, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu Aşçılık Programcılık Bölümü’nde güzel bir etkinlik için buradayız. Çocuklarla hem vakit geçirdik hem stres attık. Bu projeden dolayı Kızılay'ımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların emeğine sağlık. Keyifli bir ortam oldu ve çocuklar gayet mutlu” dedi.

Projelerin devamının geleceğini söyleyen Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu , “Niğde Kızılay olarak Şenlendirme Projeleri’mizden bir tanesi olan Sevgi Mutfağı Aşçılık Atölyesi'ndeyiz. Çocuk evlerindeki gençlerimizle beraber aşağı yukarı 20-25 öğrencimizle beraber pizza ve yemekler yaptık. Güzel bir etkinlik oldu. Buradaki malzemeler proje kapsamında Niğde Kızılay Şubesi tarafından karşılandı. Diğer projelerle de inşallah güzel şeyler ortaya çıkaracağız” açıklamasında bulundu.

Programa Niğde Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir’in eşi Duygu Özdemir, Niğde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nihat Özkök’ün eşi Seçil Özkök, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Umut Zeybek, Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu,  Kızılay Niğde Şubesi Kadın Kolları üyeleri ve öğrenciler katıldı

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku