Kış Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Vali Yılmaz Şimşek’in başkanlığında Niğde Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Kaymakamlar ile ilgili kurum müdür ve temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yılmaz Şimşek, ilimizin kış mevsimine hazırlıklı olarak girmesi için her kurumun üzerine düşen görevi titizlikle yapmasını istedi.

Kış aylarında, olumsuz hava koşullarından kaynaklı ulaşım ve eğitimde yaşanabilecek aksaklıklara değinen Vali Yılmaz Şimşek,” bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirlerin, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için oldukça önemli olduğunu kaydetti.

Vali Yılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından kış ayları süresince günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için,  ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlenerek alınacak tedbirler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda alınan kararlara göre; İlimizde kış mevsiminde karayolu ulaşımında yaşanacak  hava ve yol koşulları dikkate alınacak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması ile huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmelerini temin edebilmek amacı ile aşağıdaki tedbirlerin ilgili kurum ve kuruluşlarca yerine getirilmesi sağlanacaktır.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku