Kavaklıoğlu Askeri Fabrikayı ziyaret etti

24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Niğde Milletvekilliği yapan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, seçim sürecinde çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Niğde’ye geldi. Geçtiğimiz gün Bor Şehit Albay Nuri Pamir Kışlasını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili; ‘Memleketim Niğde’de, Şehit Albay Nuri Pamir Kışlasını ziyaret ettik. Bakanlığımızın Bor 7. Ana Bakım Fabrikası personelimiz ile bir araya geldik. Yeni proje ve ürünleri konuştuk. Öneri ve isteklerini dinledik. Bütün çalışanlarımıza çok teşekkür eder, kolaylıklar dileriz paylaşımını yaptı.

Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu’na Şehit Albay Nuri Pamir Kışlası ziyaretinde Bor Belediye Başkanı Serkan Baran eşlik etti. Başkan Baran ziyaretle ilgili değerlendirmesinde; ‘Değerli hemşerimiz, Milli Savunma Bakan Yardımcımız Sn. Alpaslan Kavaklıoğlu’nun MSB 7. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü ve Şehit Albay Nuri Pamir Kışlası’na gerçekleştirdiği ziyarete eşlik ettik. Fabrika ve Kışla personelimiz ile verimli bir toplantı gerçekleştirerek görüş ve taleplerini birinci ağızdan dinledik. Sayın Bakanımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz’ özlerine yer verdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku