Karaca' dan Başkan Ünüvar' a Teşekkür Ziyaret

Eğitimci olan Gülnar Belediye Başkanı Sayın Alpaslan Ünüvar’ a tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gülnar Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Mersin Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Şube Disiplin Kurulu Başkanı Zeynep Şen ve belediye çalışanları eşlik etti.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; “Sayın Başkanımın ve tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum ve Başkanıma Belediyemizde çalışan işçilerimiz için güzel bir Toplu İş Sözleşmesi imzalanmasından ve verilen zamdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışan arkadaşlarımızı bir ekip arkadaşı gibi gördüğü, kendi aile bireylerinden ayırmadan göreve geldiği günden beri emekçi dostu olarak görevini layığıyla yerine getirdiği içim kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Ünüvar’ a şahsım Sendikam ve tüm İşçi arkadaşlarımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir eğitimci olarak en içten dileklerimle kutluyorum. Belediyemiz imkânları elverdiği kadar işçi arkadaşlarımıza elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Tüm emekçi arkadaşlarımızla birlikte Milletimize hizmet etmeye hız kesmeden devam ediyoruz.  Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Sayın Yusuf Karaca’ ya bu anlamlı nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku