Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

Vali Yılmaz Şimşek, Valilikteki toplantıda, kadına yönelik her türlü şiddetinin ortadan kaldırılması için gerekli bütün önlemleri almayı amaçladıklarını söyledi. Kadınların güçlendirilerek yeniden hayatlarının kontrollerini ellerine almalarını hedeflediklerini belirten Şimşek, şunları kaydetti;  "Şiddete yönelik verilecek mücadele kolay değildir. Farkındalık, kurumlar arası işbirliği ve tüm paydaşların konuya dahil olmaları çok önem arz ediyor. Niğde'de şiddet mağduru ve kalacak yeri olmayan kadınların çocuklarıyla birlikte konuk evlerinde barınmalarını sağlıyoruz. Niğde'de elektronik kelepçe takip uygulamasına da başlandı."

Toplantıya, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de 'Parça Parça Eğlence Puzzle...
Niğde'de çocuklara eğlenirken öğrenmenin yanı sıra çocuk hakları ve sorumlulukları ile ilgili farkındalık...

Haberi Oku