Kadın Voleybol Takımı Transferi Tamamladı

Yeni sezonda iddialı bir kadro ile yer almak isteyen Niğde Belediyespor, iç transferde 4 oyuncu ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise 8 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Dış transferde anlaştığı oyuncular ve Niğdeli sporcularla iddialı bir kadro kuran temsilcimiz hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Niğde Belediyespor dış transferde Fatma Alan, Gizem Yıldız, Beril Tozlu, İrem Kul, Melike Yıldız, Büşra Arslan , Aslıhan Çevik ve Aleyna Başak ile sözleşme imzaladı. İç transferde ise geçen sezon kadrosunda bulundurduğu Eda Ünal, İlayda Nur Ülkebaş , Buse Yılmaz ve Sevimay Akkan ile sözleşme yeniledi.

Konu ilişkin açıklama yapan Başkan Özdemir; “Geçtiğimiz sezon ilk defa mücadele ettiğimiz 2.Lig'i 3.sırada bitirdik. Bizim için büyük bir başarı oldu. Bu sezon ise kadromuzu daha da güçlendirerek hemşerilerimize güzel bir takım izletmek istiyoruz. Teknik heyette ki arkadaşlarımızla geçen sezon belirlediğimiz transferleri yaptık. Niğdeli oyuncularımız ile birlikte güzel bir uyum yakalayacağımızı düşünüyorum. İlk hedefimiz grubumuzu ilk sırada bitirip Play-off müsabakalarına katılmak daha sonra ise Play-off müsabakalarında güzel bir oyun sergileyerek şampiyon olmak istiyoruz. Bu sezon taraftarlarımızın desteği ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. İnşallah bu sezon salonun tamamını Niğdeli vatandaşlarımız dolduracaktır.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku