Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına operasyon

Niğde'de jandarma ekiplerinin son bir haftada düzenlediği uyuşturucu operasyonlarda 14 şüpheli yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sorumluluk bölgesinde uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devem ediyor. Ekipler, düzenledikleri operasyonlarda 14 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin üst, araç ile ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 180 gram bonzai, 287 gram metamfetamin, 5 gram Kubar esrar, 400 mililitre uyuşturucu yapımında kullanılan hammadde, 3 ecstasy hap, tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 14 fişek, 43 kurusıkı fişek, 7 uyuşturucu kullanma aparatı ve 915 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan 14 şüpheliden 6’sı jandarmadaki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilmiş olup,   şüphelilerden 4’ü serbest bırakılmış, 2 şüpheli şahıs tutuklanarak Niğde Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku