Jandarma'dan Öğrencilere Trafik Eğitimi

Kent genelinde faaliyet gösteren okulları bir bir ziyaret eden trafik Jandarma ekipleri, öğrencilerle bir araya gelerek trafik eğitimleri veriyor. Ekiplerin yaptığı eğitimler çerçevesinde son duraklarından bir tanesi ise Yeşilgölcük beldesi Şehit Osman Turgut Ortaokulu öğrencilerine Okul bahçesine kurulan mobil eğitim aracı ile öğrencilere teorik ve uygulamalı olarak trafik konusunda eğitimler verildi. 

Düzenlenen eğitim programı ile öğrencilere trafik ışıkları, kurallar, levhalar ve yaya geçitlerinde yayalara yol verilmesiyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Emniyet kemeri simülasyon aracında ise emniyet kemerinin kullanımının önemi anlatıldı. Eğitime katılan öğrenciler hem eğlendiklerini hem de trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olduklarını söyleyerek, etkinliği düzenleyen ekiplere ile katkısı bulunan herkese teşekkür etti.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku