İş Bankasından Niğde esnafına faizsiz kredi!

Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil, İş Bank A.Ş ile iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile İş Bankası ile ilk defa çalışmaya başlayacak NESOB üyelerine 50 bin TL’ye kadar sıfır faizli hoş geldin kredisi verilecek ve avantajlı pos paketi sözleşmesi yapılacak. 

BAŞVURULAR 28 NİSAN’A KADAR YAPILACAK

Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil konu hakkında yaptığı açıklamasında, “İş Bank A.Ş ile işbirliği protokolü imzaladık. İş Bankası ile ilk defa çalışmaya başlayacak üyelerimize 50 bin TL’ye kadar sıfır faizli hoş geldin kredisi ve avantajlı pos paketi sözleşmesi yapmış bulunuyoruz. Kampanyadan faydalanmak isteyen üyelerimiz 28 Nisan 2023 tarihine kadar İş Bankasına başvuru yapabilirler. 

İmzalanan protokol kapsamında kredi fırsatından yararlanacak üyelere 1 yıl boyunca İnternet Şubesi ve İşcep kanallarından yapacakları 100 adet havale ve 100 adet EFT işleminden ücret alınmayacak, 2 adet 10 yapraklı çek karnesi ile 10 adet çek tahsilatı içeren hoş geldin paketi ücretsiz olarak sağlanacak. İmzalanan protokolün esnaflarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku