Göz Polikliniğine randevu alan 100 kişiden 30'u randevusuna gelmiyor

Göz hekimleri ve asistanları ile görüşen Başhekim, sağlık personelleri ile hasbihal ederek sorunlarını dinledi ve bilgiler aldı. Tedavi gören hastalarla da yakından ilgilenen Başhekim geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta ve hasta yakınlarından gelen temenni ve dileklerini de dinledi. Ziyarete Başhekim Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Kader Zeybek Aydoğan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Ceyhan Gezer eşlik ettiler.

Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya Polikliniklere Randevu Alamayan Hastaların Şikâyetleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu; “Branş Hekimlerle Toplantı Yaparak MHRS Sayısı Hekim Başına 8 Hasta daha artırdık fakat ilimizde ki sorunumuz genel olarak Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın da paylaştığı üzere MHRS’den randevu alan her 100 kişiden ortalama 30’u randevusuna gelmiyor. Bu durum, randevu bekleyen hastalarımızın sağlık hizmetinde gecikmelere yol açıyor. Gelmeyeceğiniz randevuyu MHRS’den iptal edin. Sadece Niğde’de Göz Polikliniğinde Ekim Ayının ilk 15 Gününde 95 Hasta MHRS’den Randevu almış fakat Randevularına gelmemiştir. Hastalara ve sağlık sistemine karşı MHRS’den randevu alıp gelmeyen hastalarımızı Randevularını iptal etmeye davet ediyorum.’’ dedi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku