Göktepe 'Ramazan kolileri küçük esnaftan alın”

Sabahın ilk ışıklarıyla dükkânını açıp sahura kadar hizmet veren, ülkemiz ekonomisinin en önemli ticari teşekkülünü oluşturan küçük esnafa toplumun tüm kesimlerinin sahip çıkması gerektiğini belirten Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe, “vatandaşlara Ramazan ayı alışverişlerini, ağırlıklı olarak ithal ürünlerin satıldığı, cari açığın körüklendiği AVM ve zincir marketlerden değil, yerel esnaftan yapmaları, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtacak hayırseverlere de gıda kolilerini küçük esnaftan tedarik ederek küçük esnaflara sahip çıkılması ve onlara destek olmaları çağrısında bulundu.

Bakkal, manav, fırıncı, lokantacı, kasap, tatlıcı ve kuru yemişçi başta olmak üzere gıda sektöründe faaliyet gösteren esnafın hazırlıklarını tamamlayarak Ramazan'ın gelmesini beklediklerini belirten Göktepe, "Ramazan demek, bolluk bereket demek. İhtiyaç sahibinin gözetildiği, birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı iftar sofraları için Ramazan alışverişine çıkacak vatandaşlar çarşı, pazara hareketlilik getirecek. Ramazan ayının bereketiyle birlikte piyasaların canlanması esnaflarımızın da yüzünü güldürecek" dedi.

Ramazan alışverişi için küçük esnafın tercih edilmesinin toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, huzur ve bütünlüğün de bir gereği olduğuna dikkati çeken Göktepe, "Gelin Ramazan ayının bereketini mahallemizin ışığı olan esnafımızla paylaşalım. Paylaşalım ki mahallemizin ışığı sönmesin" şeklinde konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku