Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Özdemir'e Ziyaret

Belediye, basın ilişkileri ve gazetecilerin desteklenmesine yönelik gerçekleştirilecek çalışmaların konuşulduğu ziyarette şehrimizle ilgili çeşitli görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Başkan Özdemir; “Şehrimizde faaliyet yürüten birçok ulusal ve yerel medya mensubumuz üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiriyor. Bizler hizmet veren tüm medya kuruluşlarımız ile birlikte Niğde’mizi tanıtmaya, belediyemizin çalışmalarını anlatmaya devam ediyoruz. Gazeteciler yaptığımız hizmetlerin kamuoyuna duyurulmasında oldukça önemli bir görev ifa ederek bir kamu hizmeti sunuyor. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Cemiyet çalışmaları ve yönetim kurulu hakkında bilgi veren Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Belediyesi’nin yerel basına verdiği destekler dolayısıyla Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku