Eski futbolcular soruyor; Stat ne zaman yapılacak ?

Niğde'ye yapılacak projelerin büyük oranda yarım kaldığına değinen Gürer, gençlerin antrenman yapabilecek ve futbol oynayacak yer bulamadıklarını dile getirdi. Niğde Belediyespor, Niğde Gücü gibi futbol takımlarında forma giymiş eski futbolcular da bir an önce stat yapılması gerektiğini belirttiler. 

"550 GÜNDE BİTECEKTİ, 400 GÜN GEÇTİ ÇALIŞMA YOK"

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "1970 yılında yapılan stat 1980 yılında yenilenmiş geçtiğimiz yıllara kadar da kullanılmıştı. Ak Partili yöneticiler bu stadın yıkılarak başka bir alanda daha büyüğünü yapacaklarını duyurdular. Mevcut stadyum yıkıldı ve 550 günde yeni stadyum yapılacağı söylendi. Geçen yıl Mayıs ayında yıkılan stadın üzerinden 400 gün geçti. Yenisinin yapılması adına bir çalışma şuana kadar yapılmadı. Bizler de parti yöneticisi arkadaşlar, eski futbolcu arkadaşlarla yapıldığı söylenen stadı birlikte geziyoruz. Niğde'nin stadı olmadığı için takımlarımız küme düşüyor. Kapalı spor salonu da dahil yıkıntı durumunda. Stat ve spor salonunun bir an önce yapılması gerekiyor. Gençler antrenman yapacakları spor yapacakları yer bulamıyorlar. Niğde'de başlayan işlerin yüzde 60'ı yarım kalıyor. Stat alanında da bir yapı yok sadece bir enkaz var. "dedi. 

Uzun yıllar futbol oynayan ve ilimiz sporuna çeşitli alanlarda hizmet veren isimlerin ortak dileği yeni stadın bir an önce yapılması ve ilin eski futbol günlerine dönmesi. 

Niğde Stadının bulunduğu alanda; Niğde Belediyespor ve Niğde Gücü futbol takımlarında santrafor olarak görev yapan Halit Akçay, Niğde Belediyespor takımında kaptanı Kamil Davarcı, eski futbolculardan Bayram Yıldırım, Esat Eren, Mehmet Gökkaya, Mehmet Yıldırım ve Niğde sporuna farklı hizmetlerde katkı sağlayan isimler yer aldı. 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku