Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Başladı

Bu kapsamdaki etkinlikler, Niğde Kültür Merkezinde düzenlenen müzik dinletisi ve “Kadınlarımız” adlı Sergi ile başladı.

Etkinliklerin Üniversite ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen açılış programına Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversite idari birimlerinde görev yapmakta olan kadın daire başkanları, personelleri ve Niğde Protokol üyeleri de katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Niğde Şadırvan Parkındaki stantların da açılışına katılan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu etkinliklerin devamında ise eşi Öğr. Gör. Dilek Yaprak Uslu ile birlikte Üniversite Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanında, Üniversite öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen “Yan Yana” adlı sergiyi ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemiz bünyesinde oldukça yüksek sayıda kadın personelimizin yer aldığını ifade ederek hayata katılarak her alanı güzelleştiren kadınlarımızın sayısının her geçen gün artması temennisinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda, Üniversitemiz kadın personelleri başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kendilerine sağlık ve huzur temennisinde bulundu.

Üniversitede Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinesindeki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri 16 Mart 2022 Çarşamba gününe kadar müzik dinletisi, sergi, panel ve gösteriler ile devam edecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku