Diyanet-sen 4. Olağan kongresi gerçekleştirildi

Kongreye İl Müftüsü Osman Ayas, Eğitim Birsen İl Temsilcisi Hasan Orhan, Ak Parti Çamardı İlçe Başkanı Yasin Kurudere, Büro Memur Sen Temsilcisi Önder Başkanı Salih Yaşar, Sağlık Sen Başkanı Abuzer Doğan katıldı.

Şenlik havasında gerçekleşen kongrede seçim neticesinde Muammer Kokulupınar ve ekibi yönetimi devraldı. Yeni Başkan Muammer Kokulupınar konuşmalarında STK çalışmalarının ne kadar ehemmiyetli olduğunu ve birlik ve beraberliğin günümüz sorunlarında en etkili mücadele gücü olduğunu vurguladı. Devamında üyelerin desteklerinden dolayı teşekkür eden Kokulupınar gençlere yönelik faaliyetlerde ve Niğde için yapılacak her türlü manevî çalışmalarda en ön saflarda yer alacaklarını ifade etti.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku