Depremzede ve ihtiyaç sahipleri için sevgi mağazası açıldı

Kızılay Niğde Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarını gidermek için açılan sevgi mağazası Fatih sultan Mehmet camisinde depremzedeler için de hizmet vermeye başlanıldı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ve depremzede vatandaşlar Türk Kızılay’ı Niğde Şubesi, Selçuk mahallesi muhtarlığı ve Niğde müftülüğünün tarafından Niğde Fatih Sultan Mehmet camisinde hizmete sunulan sevgi mağazasına gelerek ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekler. Camide hizmete sunulan sevgi mağazasında ayakkabıdan kıyafete kadar ihtiyaç sahipleri ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda, Depremin ardından şehrini terk ederek Niğde’ye gelen birçok afetzede vatandaşımız oldu. Bizler de bu vatandaşlarımızın kıyafet ihtiyacını karşılamak adına Sevgi Mağazası’nın kapılarını depremzede vatandaşlarımıza açtık. Vatandaşlarımız tarafından bağışlanan birinci el kıyafetler ile ayakkabıları burada onlara sunuyoruz. Allah böyle bir afeti bir daha bizlere göstermesin. Tüm milletimize geçmiş olsun” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku