Depremde zarar gören binalar tehlike saçıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden Niğde’de etkilenmiş ve birçok bina hasar almıştı. Hasar alan binalar yapılan incelemeler neticesinde boşaltılarak mühürlenmişti. Niğde Çayır Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve depremden hasar aldığı için boşaltılarak mühürlenen binalar vatandaşlar için tehlike unsuru oluşturuyor. 
Vatandaşlar, boşaltılan binalardan cam ve beton parçalarının kaldırıma düştüğünü, bu yüzden her han birinin yaralanabileceğini belirterek, burada bulunan ve deprem nedeniyle boşaltılan binalardan kaldırıma cam parçaları ve beton parçaları düşüyor. Ayrıca binaların altında bulunan işyerlerinin camları çatlak bir şekilde duruyor. Kaldırımda herhangi bir önlem veya güvenlik şeridi yok. Bu binaların önünden geçerken korkarak geçiyoruz, her an olası bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Yetkililerden istenmeyen bir kaza veya yaralanmama olmaması için önlem alınmasını istiyoruz dediler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku