Bor'da 62 adet tescilsiz motosiklet yakalandı

Yakalanan motorlarla alakalı olarak ise 11 kişiye 11 şahsa ‘Resmi Belgede Sahtecilik-Resmi Belgeyi Bozmak, Yok etmek ve Gizlemek’ suçları kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü konu ile alakalı olarak şu açıklamayı yaptı: “İlçemiz genelinde Trafik düzeninin ve genel asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğimiz ekipleri ile Yunus timlerince son bir ay içerisinde 62 adet tescilsiz, çalıntı ve şase numarası kazınmış motosiklet yakalanmış, yakalanan motosikletlere yönelik 11 şahsa ‘Resmi Belgede Sahtecilik-Resmi Belgeyi Bozmak, Yok etmek ve Gizlemek’ suçları kapsamında adli tahkikat başlatılmıştır. Ele geçirilen motosikletler gerekli işlemlerin ardından yediemin olarak otoparka teslim edilmiştir. İlçemiz genelinde Trafik düzeninin ve güvenliğinin sağlanması, ilçemizde tesis edilen huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik olayların önlenmesi, suç ve suçlular ile mücadele hassasiyetle sürdürülmektedir.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku