Bitki Koruma Ürünleri Bayilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Turhan Demir, İlimizde Bitki Koruma Ürün bayii sorumluları ve konu ile ilgili teknik personeller katıldı.
Toplantıda bitki koruma ürünleri konu sorumlusu Ziraat Mühendisi Gültekin Ergül tarafında Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ve Depolanması hakkında yönetmenlikle ilgili sunum yapıldı. 
Tarım ve Orman Bakanlığınca ruhsatlı bitki koruma ürünlerini kare kodlu giriş ve çıkışlarının kesinlikle Bitki Koruma Ürünleri Takip Sistemi üzerinden yapılmasının zorunlu olduğunu belirten Ergül; Bitki Koruma Ürünlerinin ruhsat sahibi kişiler nezaretinde satılması gerektiği. Ürüne ruhsatlı olmayan Bitki Koruma Ürünleri tavsiyelerde bulunulmaması, bunları yapan bayilere karşı ise çok büyük ceza ve yaptırımlar olduğu, onun için bütün bayilerin buna özellikle dikkat etmesi gerektiğini belitti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku