Binali Yıldırım Millet İttifakına Yüklendi

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Millet ittifakına yüklenerek 21 ayda belirledikleri bir adaydan ülkeye hayır gelmeyeceğini, Bay Kemal’in aday olmasıyla tüm terör örgütlerinin Millet ittifakına destek çağrısı yaptığı ve tüm dünyanın gözü 14 Mayıs seçimlerinde olduğunu belirtti.

14 Mayıs seçimlerine 11 gün kaldığını hatırlatan AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, “ 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere 11 günümüz var, 11 gün sonra bayramımız var. 14 Mayıs’ta Fetö’cülerle, PKK ve PYG ile iş tutanlara karşı cumhur ittifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla seçeceğiz. 14 Mayıs’ta önümüze iki sandık gelecek. Birisi Cumhurbaşkanı diğeri ise Niğde’nin Ankara’da ki sesi olacak milletvekillerimiz. Birbirinden kıymetli 3 adayımız var. Niğde’de üçte üç yapacağız, ben inanıyorum, Niğde 3-0 yapacak. Ülkemize milletimize karşı planlar yapan FETÖ, PKK ve PYD örgütleriyle ülkemize karanlık planlar kuran iç ve dış mihraklarda fırsat vermesin” dedi.

DIŞ ÜLKELERİN OYUNUNU 14 MAYIS’TA BOZACAĞIZ

Konuşmalarına Niğde Belediyesi Yeni Kültür merkezinde devam eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım; “ Bu seçim çok önemli. Bu zamana kadar 15 tane seçim yaptık, buda 16’cısını ne olur diye düşünmeyin. Şimdiye kadar seçimleri biz bize yapıyor, kendi aramızda tatlı bir rekabetle seçimlerimizi yapıyorduk. Bu seçim 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim bizden çok dünyadaki diğer ülkeler takip ediyor. Ne diyorlar? Türkiye bu sene en önemli seçimini yapıyor. Hesap başka. Niğdeli hesap başka, Oyun başka, Oyunu bozacağız. Bunların heveslerini kursaklarında bırakacağız.

21 AYDA BİR ADAYI ZOR BELİRLEDİLER

Millet ittifakı 21 aydır aday belirlemeye çalışıyor, toplandılar, dağıldılar, toplandılar, dağıldılar. 21 ayın sonunda aynı adayı karar verdiler. Bir aday için zaman kaybeden bir ittifaktan Niğde'ye de hayır gelmez ülkeye de hayır gelmez.

HDP’Yİ YEŞİLE BOYADILAR 7’İNCİ ORTAKLARINI BULDULAR

Şimdi aslında bunlar altılı masa ama günün sonunda bir tane sakladıkları bir ortakları da ortaya çıktı. Ortaklarının rengini yeşile boyadılar. HDP tanınıyor, Ne yapalım dediler, Yeşile boyayalım, 6’lı masanın 7’inci ortağı olan HDP’yi yeşile boyayıp Yeşil Sol Parti yapıp 7’inci ortakları geldi, ama burada bitmiyor. Bu on ikiye kadar gidiyor, haberiniz olsun.

BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİ MİLLET İTTİFAKINI DESTEKLEYİN ÇAĞRISINDA BULUNUYOR

Bay Kemal aday olur olmaz Kandil'den PKK, Suriye'den PYD, YPG, SDG peşi peşine açıklamalar yapıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyin. Çünkü o gelirse İHA’lar gidecek, SİHA'lar gidecek, Mahpushaneler boşalacak, Camiler kapanacak, Öcalan serbest kalacak. Yetmedi, birde okyanuslar ötesinden Ömer Halisdemir'in katilleri FETÖ'cüler de bağırmaya başladılar, Millet İttifakı'nı destekleyin diye. Sadece Niğde'nin değil, sadece Ülkenin değil bütün dünyanın takdir ettiği Ömer Halisdemir'in Kırk bin şehidimizin sorumlularını heveslerini kursağında bırakma zamanıdır. Onları sevindirmeme zamanıdır. 15 Temmuz'da iki yüz elli bin, şehit verdiğimiz bu topraklar için, terör örgütlerini cesaretlendiren, ülkemizi bölme planları yapan örgütlerle onlarla sınırlı değil, onların arkasındaki ağa babalarına gereken dersi verme zamanı geldi. 14 Mayıs'ta en güçlü şekilde sesleneceğiz, Öyle bir ses vereceğiz ki dağdakiler deliklerinden dışarı çıkamayacak. Okyanus ötesindekilerin sesi, soluğu kesilecek.

NİĞDE’YE 21 YILDA 45 MİLYAR YATIRIM YAPILDI

Niğde'ye geçtiğimiz yirmi bir yıl içinde 45 milyar yatırım yaptık. Bu rakam içerisinde Niğde Ankara Otoyolu yok, onu da dahil ettiğinizde rakamı ikiyle çarptık yani 90 milyar. Ama yeter mi? Yetmez.

HIZLI TREN MÜJDESİ

Artık Niğde'ye hızlı tren de gelecek. Kırıkkale önce Kırşehir'e sonra Aksaray'ın sonra Niğde'ye Niğde'nin Ulukışla üzerinden Adana'ya, Mersin'e, Gaziantep'e hızlı trende yapılacak hayırlı uğurlu olsun. Ulukışla'dan, Gaziantep güzergâhına başladı, yapılıyor, diğeri de eli kulağında. Böylece Niğde yolların buluştuğu bir yer haline gelecek. Niğde'ye de bu yakışır. Değerli kardeşlerim bakın Niğde'de biz iktidara geldiğimizde hiç otoyol var mıydı? Yok. Sıfır. Şimdi sadece Niğde sınırlarında yüz altmış kilometre hayırlı uğurlu olsun. Niğde'de sadece elli dört kilometre. 344 kilometre, Beş kat yirmi yılda beş bölünmüş yol yapmışız. Hizmet bu değerli kardeşlerim. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik. Yolları böldük, milleti birleştirdik. Niğdeliler yolları böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz” dedi.

Programda konuşan Ak Parti Milletvekili Adayı Cevahir Uzkurt; “Muhalefet 6’lı masa billboardlara bir reklam vermiş ya Kandil’dekilere karşı Sana söz diye biz de onlara Sayın Başbakanımızın huzurunda Niğde olarak bir söz verelim. Terör örgütünün temsilcileri , terör örgütleriyle kol kola gezen 6’lı masa Niğde olarak dün olduğu gibi Ak partiye gönül vermiş Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarını 14 Mayıs ‘ta güçlü bir destekle Ankara’ya göndereceğiz. Niğde olarak dün olduğu gibi bu terör destekçilerini sandığa gömdüğümüz gibi 14 Mayıs’ta da sandığa Niğde olarak gömeceğiz” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Yavuz Ergun, “ Sayın Başbakanımızın bir sözü var biz yolları bölen ama insanları birleştiren bir partiyiz. Önümüzde Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde memleketimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Her seçimde ak parti liderle çıktı. Tüm dünyanın karşısında olduğu ve sadece kendi teşkilatımızın ve halkımızın hamisi olduğu bir lidere sahibiz. 14 mayıs seçimlerinde genel başkanımız yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve bizlerde meclise gitmek için sizlerin desteğini istiyoruz” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı İbrahim Baloğlu; “Bu ülkenin bağrından çıkmış, bu milletten hiçbir zaman kopmamış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yolda satmayan yolunu kaybetmeyen yol arkadaşları ve tabelasını sizin astığınız, hamurunu sizin yoğurduğunuz AK Parti arasında bir tarihi seçimdir. Ve biz gençler bizleri yalnızca siyasi dolgu malzemesi yapmak, kullanmak isteyenlerle, bize gerçekten değer veren ve şahsımı henüz 30 yaşındayken mv. adayı yapan Cumhurbaşkanımız arasındaki farkı çok çok iyi biliyoruz ve bunu 14 Mayıs’ta sandıklarda gümbür gümbür göstereceğiz İnşallah!” dedi. (Adnan Çelebi)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku