Be­le­di­ye'den Genç­li­ğe ‘Ahmet Şafak' Kon­se­ri

Niğde Be­le­di­ye Baş­ka­nı Emrah Öz­de­mir’in ta­li­mat­la­rı ile İstan­bul’un fet­hi­nin 570 yılı do­la­yı­sıy­la dü­zen­le­nen kon­ser yoğun bir ka­tı­lı­ma sahne oldu. Bu­ra­da sa­nat­çı Ahmet Şafak se­vi­len par­ça­la­rı­nı ses­len­di­ril­di. Niğde va­li­li­ği önün­de­ki alan­da ger­çek­le­şen kon­ser yağ­mu­ra rağ­men coşku için­de geçti. Kon­se­re Niğde Mil­let­ve­kil­le­ri Ce­va­hir Uz­kurt ve Cu­ma­li İnce’de Ka­tıl­dı.
“Yoğun il­gi­le­rin­den do­la­yı tüm hem­şe­ri­le­ri­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum” diyen Niğde Be­le­di­ye Baş­ka­nı Emrah Öz­de­mir; “Şu anda fetih haf­ta­sın­da­yız, fetih haf­ta­sı do­la­yı­sıy­la Ahmet Şa­fa­ğı siz­ler­le bu­luş­tur­duk. Bir ta­raf­tan İstan­bul’un fet­hi­nin 570 yı­lı­nı kut­lu­yo­ruz diğer ta­raf­tan da yeni baş­la­yan Tür­ki­ye yüz­yı­lı­nı kut­lu­yo­ruz. Evet, bu ezan­la­rı kimse din­di­re­me­yecek, bu bay­ra­ğı kimse in­di­re­me­yecek. Kah­ra­man­lar di­ya­rı Niğde’den şehit Ömer Ha­lis­de­mir’in di­ya­rın­dan söz ve­ri­yo­ruz, 28 ma­yıs­ta Recep Tay­yip Er­do­ğan’ı in­dirt­me­ye­ce­ğiz, bun­la­ra fır­sat ver­me­ye­ce­ğiz. “dedi.(Niğde Be­le­di­ye­si)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku