Başkan Özdemir İstanbul'daki Niğdelilerle Buluştu

Geleneksel İftar Programında İstanbul’da yaşayan Niğdelilerle buluşan Başkan Özdemir, Şehrimizin sıcaklığını İstanbul’da bizlere hissettiren değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum, dedi.

Niğde Dernekler Federasyonunun düzenlediği iftara her kesimden yoğun bir katılım olurken burada bir konuşma yapan Başkan Özdemir;

“Siz kıymetli hemşerilerimle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu organizasyonu düzenleyen herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Niğdelilerin her alandaki birlikteliği gerçekten çok önemli bizim için. İl dışında ki hemşerilerimizin birlikteliği şehrimiz adına çok büyük bir güç oldu ve bunun pozitif yansımalarını görüyoruz.

Hepinizin bildiği üzere Niğde’miz binlerce yıllık zaman dilimi içinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Doğal güzellikleri, tarihi dokusu ile kültürel mirasa katkılar sağlamış olan güzel şehrimiz bugün de bu katkıyı sağlamaya aynı şekilde devam etmektedir. Biz Niğde Belediyesi olarak yaptığımız projelerle bu mirası en güzel şekilde gelecek nesillere taşımaya çalışıyoruz.

Şu an ki birlikteliğimiz şehrimizin geleceği adına gerçekten çok önemli. Sivil toplum kuruluşları şehrimizi tanıtmayı ne kadar çok sahiplenirse bu alanda o kadar çok yol alırız. Niğde Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Yapacağınız tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Bu güzel birliktelik için Federasyon Başkanımız Av. Tuğrul Urhan’a, gurbette ki tüm hemşerilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. “İfadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku