Başkan Özdemir: 'Bu zafer hepimizin”

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yayımladığı teşekkür mesajında; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor düzeyde destek veren Niğdelilere teşekkür etti.

Niğde halkının her seçimde olduğu gibi 28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinde de istikrar ve demokrasiye destek verdiğini belirten Belediye Başkanı Özdemir; “Niğdeli hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi milli irademize ve geleceğimize sahip çıktı. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bu seçimi 85 milyon vatandaşımız kazandı, istikrar kazandı, demokrasi kazandı” dedi.

KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Yaklaşık 2 ay süren Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik olarak yoğun bir tempoyla sürdürdükleri saha çalışmalarını tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bu çalışmalarımızda hemşehrilerimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde ülkemizin elde ettiği kazanımları tek tek anlattık. AK Parti teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, meslek odalarını ve esnaflarımızı ziyaret ederek Cumhurbaşkanımızın himayesinde ülkemizin ve Niğde’mizin kazanımlarını hatırlattık. Niğdeli hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi demokrasiden ve istikrardan yana tavır aldı. Bu yarışı kazanan Türkiye oldu, Niğde oldu” şeklinde konuştu.

İSTİKRAR DEVAM EDECEK

“Türkiye Yüzyılında” istikrarın devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Sandığa giderek demokrasimize sahip çıkan, milli irademize sahip çıkan, 85 milyona bu büyük zaferi yaşatan tüm vatandaşlarımız ile Cumhurbaşkanımıza rekor düzeyde destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, Meslek Odalarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza ve derneklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden çalışan AK Parti teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, Cumhur İttifakında yer alan siyasi partilerimizin yönetici ve üyelerine, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve teveccühleriyle Cumhurbaşkanımıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen vefakâr Niğdeli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Seçim sonuçlarının ülkemize ve Niğde’mize hayırlara vesile olmasını da temenni eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımızın yanında, Türkiye Yüzyılı için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.(Niğde Belediyesi)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku