Bakan Kavaklıoğlu Seyyar Sahra Hastanesinin açılışını yaptı

Tamamı Niğde’nin Bor ilçesindeki 7'nci Ana Bakım Merkez Komutanlığında üretilen Seyyar Sahra Hastanesinin teslim ve açılış törenine katıldı.

Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere, açılış töreni öncesi Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Milli Savunma Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere’ye ilimiz Niğde’nin genel durumu hakkında bilgi veren Vali Şimşek, ziyaretlerinden ve ilimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Valilik ziyaretlerinin ardından Milli Savunma Bakan YardımcılarıAlpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere ile beraberlerindeki heyet, Bor ilçesi 7'nci Ana Bakım Merkez Komutanlığında üretimi tamamlanan ve en son teknoloji le donatılmış Seyyar Sahra Hastanesinin açılış törenine katıldılar.

Gerçekleştiren açılış törenin ardından Sahra Hastanesinde incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere ile Vali Yılmaz Şimşek daha sonra Bor Belediye Başkanı Serkan Baran’ı makamında ziyaret ettiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku