Atık Malzemeler Süs Eşyasına dönüştürülüyor

Ramazan Konuş Gençlik Merkezi Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin eşliğinde yaklaşık 1 saat süren etkinlikte öğrenciler kağıt, poşet, karton, pamuk, ip ve düğme gibi atıkları evleri renklendiren süs eşyaları ve oyuncaklara dönüştürdüler. Öğrenciler, geri dönüşüm çerçevesinde atık malzemelerden yaptıkları birbirinden renkli çalışmalarla mutlu oluyorlar.

Gençlik Merkezlerinde verilen ücretsiz eğitimlerle çocuk ve gençlerin gelişimine destek olmak istediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, "Gençlik merkezleri olarak çocuk ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Atölyemizde eğitimlere gelen öğrencimize atık malzemeleri tekrar değerlendirmeleri ve farkındalık oluşturmak amacıyla güzel bir etkinliğe imza attık. Öğrencilerimiz 1 saat boyunca atık malzemelerle çeşitli süs eşyası ve oyuncak yaptı. Öğrencilerimizin ürettikleri malzemelerle hem kendileri mutlu oldu hem de bizleri mutlu ettiler. Gençlik merkezlerimiz bünyesinde çocuk ve gençlerimize yönelik projelerimiz ve etkinliklerimiz devam ediyor. Tüm çocuk ve gençlerimizi gençlik merkezlerimize bekliyoruz "dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku