Altın yatırımcısını kazandırmaya devam ediyor

Altın fiyatlarının yine yükselişe geçtiğini belirten Erdem; “ Altın fiyatlarında genel olarak yükseliş bekleniyor, zaten yine yükselmeye başlamıştı. Gram altın fiyatı bugün itibariyle Bin 300 lira seviyelerine yine çok yaklaştı. ONS’un yükselmesiyle altın tekrar yükselmeye devam edecektir. 24 ayar gram altın Bin 285 lira, çeyrek altın 2 bin 100 lira, yarım altın 4 bin 150 lira ve Cumhuriyet altını da 8 bin lira şu anda. Söylediğiniz gibi altınlar yükselmeye başladı. Ben her zaman söylüyorum Altın altındır, Uzun vadede yatırımcısın mahcup etmez altın. Belki kısa vadede ufak tefek inişler olur ama uzun vadede yatırımcısını mahcup etmez” dedi.

BAYRAM ÖNCESİ SAHTE PARAYA KARŞI UYARDI

Bayram önce ticaretlerin hızlandığını belirten Erdem; “Şimdi bayram öncesi ticaretin biraz daha hızlı olduğu bir dönem. Biz kuyumcular hepimiz profesyonel makine kullanıyoruz. Hani bizim bu sahte parayı almamız biraz daha zor. Çabuk test edebiliyoruz ama vatandaşların birazcık dikkatli Olması lazım, Özellikle toplu alışverişlerde, dışarıdan gelen yabancılarla yaptıkları ticaretlerde biraz daha dikkatli olması gerekir diye düşünüyorum. Çok güvenemiyorsa bir kuyumcuya gidecek yani, Bankalar yapmıyor çünkü Bir kuyumcuya git diyorsa onun makinesini rica edecek Atacak Herkes herkesi tanır bir şekilde. En güzeli öyle olur ya da en azından birkaç tanesi yan yana koyduğu zamanda aslında topluda olduğu zaman o fark edilebilir arada. Seçimden sonra altın yükselir ya da düşer diye söylemek zor, ekonomi dengelerine o zaman bakmak lazım, çünkü biliyorsunuz doların yükselmesi de altına etki ediyor. O zamanki şartlara, ekonomik şartlara bakarak söylemek lazım. Ama ben yine söylüyorum. Uzun vadede altın iyidir, Altın altındır” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku