26 hırsızlık olayı aydınlatıldı, 38 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamalar kapsamında, On iki farklı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 20 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 7’si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış ve suça konu motosiklet, matkap ve kalorifer petekleri sahiplerine teslim edilmiştir. Beş farklı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 8 şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu hızar makinesi sahibine teslim edilmiştir. Dört farklı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 1’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış ve suça konu kol saati ile usb kablosu sahibine teslim edilmiştir. Üç farklı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şahıs yakalanmış, şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler Motor hızarı, çuvallar içerisinde Pvc malzemesi sahiplerine teslim edilmiştir. İki farklı Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi olayı ile ilgili 2 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış suça konu ses sistemi sahibine teslim edilmiştir. Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu bisiklet sahibine teslim edilmiştir. Motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak suça konu motosiklet sahibine teslim edilmiştir. Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmış suça konu oto bulunarak sahibine teslim edildiği açıklandı.

Öte yandan hırsızlık olayıyla ilgili yakalanan 38 şüpheliden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Hakkında Hırsızlık suçundan aranması bulunan bir şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku