23 Nisan geleceğimize ışık olacak çocuklarımıza verilmiş bir armağandır

Rektör mesajında şu ifadeleri kullandı: Demokrasimizin sağlam temellere oturtulduğu ve Millet iradesinin egemen kılındığı 23 Nisan tarihi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” adı altında kutlanarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimize ışık olacak çocuklarımıza verilmiş bir armağandır” dedi.

Rektör Uslu mesajında; “ Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 102. yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bizler de her 23 Nisan’da olduğu gibi bu yıl da yine geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, daha huzurlu ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getirme gayreti ile çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Meclisimizin ilk Başkanı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku